banner
"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt naar zijn vermogen om in bomen te klimmen, zal hij zijn hele leven geloven dat hij dom is."
Albert Einstein

Dit citaat is ons uitgangspunt bij de ondersteuning en begeleiding van onze leerlingen. Het team ondersteuning en begeleiding staat bol van de expertise, gedrevenheid en passie. Onze werkplek is de CapVilla. Een steun in de rug voor veel van onze leerlingen, ouders en docenten.

De begeleiding van onze leerlingen met een ondersteuningsbehoefte wordt op maat ingezet, in goed overleg met ouders, met als leidraad de onderwijsarrangementen die worden omschreven onder het gelijknamige kopje.

Al vele jaren begeleiden wij leerlingen succesvol naar een passend diploma.

Wanneer u eens wilt komen kijken in de CapVilla of een ori├źnterend gesprek wilt over de mogelijkheden voor uw kind, neem dan contact op met mw. Van Rij (m.vanrij@ooz.nl)

De school maakt deel uit van het samenwerkingsverband voortgezet onderwijs 23.05, regio IJssel-Vecht. Alle scholen voor voortgezet onderwijs (VO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) werken in deze regio samen om passend onderwijs voor elke leerling aan te bieden.

Klik HIER om naar de website te gaan van het samenwerkingsverband .

Voor huiswerkbegeleiding heeft de school een samenwerking met Teach-Inn Plus. Meer informatie hierover is te lezen in het onderstaande bestand “Huiswerk instituut Teach-Inn Plus”.