banner

Reijer verdedigt titel met succes!

Op zaterdag 17 maart werd de finale van de Beverwedstrijd gehouden in Nijmegen. Deze wedstrijd, een onderdeel van de Informatica Olympiade, gaat o.a. over algoritmen en abstractie.
Al jaren behoort Reijer, klas 6A (Informatica), bij de top van Nederland. Maar een titel met succes verdedigen blijft een uitdaging.

Reijer, alweer voor de vijfde keer doorgedrongen tot de finale, had net als vorig jaar alle antwoorden goed. Op dit niveau is dat wel heel bijzonder!

Een week eerder, op 10 maart, werd de tweede ronde van de Informatica Olympiade gehouden op de Universiteit Twente. Ook hier heeft hij zich kunnen mengen in de strijd, en is doorgedrongen tot de finale, waarin wordt gestreden om een trip naar Japan.
Tussen neus en lippen door won Reijer ook nog de Windesheim Digitalisprijs als beste NIO-deelnemer bij het toernooi om de CodeCup.

Bouwe uit klas 1AT (informatiekunde), deed mee in de categorie klas 1 2. In de voorronde deden hier landelijk 6500 leerlingen mee. De scores in de finale lagen in deze categorie dicht bij elkaar. Hij viel buiten de top 10 en kreeg het certificaat Finalist. Hij mag terugkijken op een geweldige prestatie!

Als school zijn wij trots op onze leerlingen.